Mnenja strank

Vedela sem, da želim nameniti svojo pozornost in čas področju avtizma, nisem pa vedela, kako. Katero obliko delovanja izbrat? Lahko bi izbrala društvo, lahko bi bil s.p., lahko združenje, socialno podjetje. Lahko zasebni zavod. Tisto jesen je Središče Rotunda organiziralo StartUp vikend podjetništva z družbenim učinkom, katerega sem se udeležila. In razblinil se je vsakršen dvom. Zasebni zavod naj bo! Od trenutka odločitve dalje so se mi porajala vprašanja, na katere vsa sem odgovore dobila v Središču Rotunda. Zasebni zavod sem registrirala ob njihovi polni podpori. Pomagali so mi v svet. Danes aktivno delujem v Zavodu Modri december, Zavodu za spodbujanje zavedanja avtizma in Aspergerjevega sindroma Koper. Hvala.

Patricija Lovišček

Patricija Lovišček, direktorica

Zavod Modri December

Celostna podpora, ki jo nudi Moj zavod je zlata vredna. Od ustanovitvenih aktov, birokratskih procesov do vodenja in upravljanja mladega zavoda, iskanja priložnosti ter prvih poslovnih zmag. Ko imaš ob sebi tako ekipo, je vsak začetek lažji!

Urška Križman Vižintin

Urška Križman Vižintin, direktorica

IstraTerra, so. p.

Z računovodskim servisom v Središču Rotunda naše socialno podjetje sodeluje že dobro leto, vse odkar se je  pokazala potreba po strokovni pomoči na tem področju. Po tem letu sodelovanja lahko rečem, da so nam olajšali marsikatero nam precej neprijetno računovodsko zadevo. Kadar sem se znašla pred kakšno dilemo ali sem potrebovala nasvet s finančnega področja, so mi takoj priskočili na pomoč. Res, vse je potekalo enostavno, hitro in natančno. Moram priznati, da sem bila na začetku kar malo v skeptična, ali bodo vsi dokumenti oddani ob rokih, danes pa na oddajne roke sploh ne pomislim več, saj računovodstvu popolnoma  zaupam. Naše podjetje je v Rotundi  našlo računovodski servis, ki je izpolnil naša pričakovanja, sploh glede na specifiko našega delovanja. Želim si, da bomo še dolgo prijetno sodelovali.

Maja Babič

Maja Babič, direktorica

Zavod Brez ovir so.p.